Régóta állást keresel, de még az interjúig sem jutsz el, vagy éppen interjú után nem kapsz visszajelzést? Nem tudod mit rontottál el, vagy éppen mit csinálhatnál másképp, hogy Te legyél a befutó? Bizonytalan vagy, hogy érdemes-e munkát váltanod és szeretnél többet megtudni a debreceni munkaerőpiacról? Szeretnéd tudatosan felépíteni az énmárkádat?

Bármelyik kérdés is merül fel benned, egyéni vagy csoportos álláskeresés tanácsadás keretein belül örömmel állok rendelkezésedre személyesen vagy akár online formában.

Több mint 10 éve foglalkozom HR-el. Éveken át dolgoztam a toborzás és kiválasztás területén fejvadász cégnél és multinál is, Debrecenben és Budapesten egyaránt, jól ismerem a munkaerőpiaci szereplőket, az elvárásokat és a kiválasztás folyamatát, az esetleges buktatókat és azokat a plusz hozzávalókat, ami segíthet egy jó állás megszerzésében. Az állásinterjú tanácsadás folyamata mindig az ügyfél igényeire szabott, de alapvetően az alábbi elemekből épül fel:

Első lépésként elküldheted nekem emailen az önéletrajzodat, motivációs leveledet, a LinkedIn profilod linkjét, pár sort a helyzetedről és ha már van kinézett állás, akkor az álláshirdetéseket, én pedig néhány napon belül véleményezem őket és javaslatot teszek, hogy milyen irányba menjünk tovább.

Második lépésként általában az elküldött anyagok emailes egyeztetése folytatódik, amennyiben szükséges több email váltással, addig amíg el nem készülnek a végleges anyagok, pdf formátumban. Önéletrajz készítéshez minden esetben a Canva programot javaslom.

Amennyiben csak egy ütős önéletrajzra, vagy motivációs levélre, vagy LinkedIn profilra van szükséged, pár napon belül garantáltan meglesz, ha megfogadod a tanácsaimat és azok alapján módosítod vagy készíted el a dokumentumokat, hozod létre a LinkedIn profilodat. Fontos megemlíteni, hogy helyetted nem dolgozom, a kezedet fogom, hogy megértsd mitől lesznek ütősek ezek a dolgok, de te fogod létrehozni őket.

Ha szeretnéd a miérteket jobban megérteni, harmadik lépésben általában sor kerül egy online vagy személyes megbeszélésre amikor megbeszélünk minden más kérdést ami az álláskereséssel kapcsolatos. Bármilyen kérdést feltehetsz, igyekszem mindenre érthetően, őszintén válaszolni (mit tüntessek fel és mit nem az önéletrajzban, álláskeresés és jelentkezés, kiválasztás folyamata, előszűrés, interjú kérdések, öltözködés, készülés az interjúra, small talk, mit tegyek ha nem jeleznek vissza, mekkora fizetést kérjek, stb.). Olyan részletezettséggel átbeszélünk mindent, hogy azt is tudni fogod hogyan kelts jó benyomást az irodaházban, amikor belépsz és már a recepcióst is lenyűgözd (akinek általában sokkal fontosabb szerepe van, mint gondolnád).

Ezt követően negyedik lépésként ha szeretnél tovább menni, együtt fel tudunk készülni az állásinterjúra, konkrétan eljátszunk egy interjút, magyarul és angolul is ha szükséges.

Ha eljutsz idáig akkor együtt izgulunk és várjuk a fejleményeket a kiválasztási folyamat kapcsán. Természetesen bármikor rendelkezésedre állok emailen, telefonon vagy messengeren keresztül, ha kérdésed lenne, illetve minden esetben végig támogatom az egész kiválasztási folyamatot, a döntésig, hogy együtt értsük meg mi miért történik és tudjunk tanulni.

Amennyiben felvesznek a kinézett pozícióba, akkor onboarding coaching keretében tudom támogatni az integrációdat az új munkahelyen, hogy zökkenőmentes legyen a beilleszkedés.

Egy órányi (60 perc) konzultáció díja 10.000 Ft (online, személyes, e-mailes több körös egyeztetés egyaránt, amennyiben online vagy személyesen nem találkozunk).

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
HU