Alkalmazott módszertanom a coaching pszichológia (GROW, OSKAR modell), coaching üléseim során széles körben alkalmazok 360 fokos kérdőíveket és teszteket is (Érzelmi intelligencia, befolyásolás, Leadership practice, MBTI, asszertivitás, stb.). Hogyan is néz ki a közös coaching folyamat?

Minden esetben egy kellemes hangulatú, kötetlen kapcsolatindító találkozóval kezdünk, amely természetesen díjmentes. Bemutatkozunk, megnézzük, működik-e a kémia kettőnk között (hidd el, ez az egyik legfontosabb tényező, hiszen egy hosszú távú, bizalmi alapú munkakapcsolatról beszélünk). Megbeszéljük, hogy jelenleg milyen témák foglalkoztatnak Téged, amelyekre szépen fel tudunk építeni egy coaching munkafolyamatot, és közösen megbeszéljük a kettőnk közötti coaching szerződés tartalmát. Részletesen elmesélem Neked, miről szól a vezetői és üzleti coaching, coaching pszichológiai megközelítésben és mi várható, ha belevágunk.

Általában minimum 3 alkalom coaching ülést szoktam javasolni ügyfeleimnek, mert ennyi idő mindenképp szükséges ahhoz, hogy elérjük az első mérföldkövet, ami nálam azt jelenti, hogy tulajdonképpen saját magad meg tudod fogalmazni, hogy mit is szeretnél pontosan.

Minden esetben önismeretről, értékekről, erősségekről, érzelmi intelligencia fejlesztésről, kompetenciákról beszélgetünk először, hogy letisztuljon milyen is vagy Te legbelül, és biztosak legyünk benne, hogy a megfelelő utat fogod kijelölni, ahol valóban a leginkább szükséged van fejlődésre vagy előrelépésre, vagy van valami elakadás, amit szeretnél megoldani.

Ezt követően megvizsgáljuk melyek azok az önkorlátozó hiedelmek, rossz szokások amik gátolhatnak téged abban, hogy egyről a kettőre juss. A folyamat előrehaladásával szépen konkretizáljuk a célkitűzésedet, egyre tisztábban látod majd, hogy ahhoz, hogy elérd az általad megfogalmazott célt (ami összhangban van a te személyes értékeiddel és erősségeiddel), milyen irányba indulj el, és milyen lépéseket érdemes megfontolnod.

Ahogy elindulsz ezen az úton, egyre konkrétabb időtávokat, a célok és alcélok kapcsolatát fogod felismerni és meghatározni így egy részletes akcióterv elkészítésére is képes leszel. Ráismersz, hogy mi az ami előrevisz és mi az ami hátráltat a célod elismerésében és a támogatásommal, egy strukturált folyamat mentén, folyamatos fókusz tartással haladsz előre a kijelölt úton, amíg el nem éred a célodat.

A munkakapcsolatunk alatt folyamatosan elérhető vagyok, bármilyen kérdéssel fordulhatsz hozzám menetközben, örömmel ajánlok könyveket, tréning anyagokat (melyeket el is küldök neked díjmentesen), otthoni feladatokat, ezek mennyisége csak megbeszélés kérdése.

A coaching folyamat ideális hossza valahol 3-6 alkalom közé tehető, de ez természetesen teljesen egyéni, mindenki más szakaszban szeret jobban elidőzni, és mindenkinél más fordulatok merülhetnek fel időközben.

Az online/személyes vezetői és üzleti coaching ülések jelenlegi díja 12.000 Ft/óra (ami minimum 60 percet vesz igénybe).

Amennyiben úgy érzed, hogy érdemes lehet beszélgetnünk, keress bizalommal, szívesen meghívlak egy kávéra.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
HU